Handelsbetingelser og persondatapolitik

Ved afgivelse af bestilling og betaling med Dankort/kreditkort eller via bankoverførsel, bekræfter du jævnfør gældende danske regler og EU-regler at overholde de forpligtelser, der er tilknyttet et køb via internet. 

Betaler du med ViaBill, gælder følgende betigelser: www.viabill.com/terms


Når du bestiller varer, skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnr og e-mail samt kreditkortoplysninger. Disse oplysninger bruges kun til at fremsende varerne, sørge for betaling og til kommunikation i forbindelse med selve bestillingen.

Oplysningerne anvendes ikke til markedsføring, nyhedsbreve, nyhedsmail eller lignende, ligesom de heller ikke videregives eller overdrages til tredjepart. Ønsker du at modtage vores nyhedsmail, skal du tilmelde dig her.

Dine kreditkortoplysninger opbevares ikke af Modelskibet.dk ligesom Modelskibet.dk ikke kan se disse oplysninger.

I forbindelse med indtastningen af dine kreditkortoplysninger sendes disse krypteret til NETS. NETS meddeler så Modelskibet.dk om der er dækning for transaktionen. Transaktionens nummer fremgår af din bestilling og på den fremsendte faktura.

Modelskibet.dk overholder Persondataloven (se evt. mere om denne hos Datatilsynet - www.datatilsynet.dk) og GDPR. De leverandører, som Modelskibet.dk anvender, overholder ISO 27001, PCI DSS og ISAE 3402.

Modelskibet.dk - Hvedemarken 1 - 3650 Ølstykke - E-mail info@modelskibet.dk - CVR-nummer  25917995

Find os på Facebook Modelskibet på Facebook
Vis kurv Skjul kurv DKK 0,00 Du har 0 produkt(er) i din kurv
DankortEuroCard / MasterCardMobilePay OnlineViaBillVisaVisa Electron

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere
Klik her for vores mobilside